Om webbplatsen

Redaktionen för Pedagog Stockholm består av Helena Karlson, Pelle Mårtenson och Eva-Li LittorinRedaktionen för Pedagog Stockholm består av Helena Karlson, Pelle Mårtenson och Eva-Li Littorin

Lärarna är det bästa läromedlet

Varje dag sker små och stora underverk i förskolor och skolor i Stockholm. Färdigheter och kunskap utvecklas med stöd av det bästa läromedlet: Lärarna.

Det här är Pedagog Stockholm

På webbplatsen Pedagog Stockholm presenterar vi goda och lärande exempel från förskolor och skolor i Stockholms stad. Det gör vi genom att berätta om förskollärare och lärares arbete med barn och unga. Vi gör det för att inspirera till utveckling av verksamheterna och undervisningen. Det är en del av arbetet med visionen för en skola i världsklass: Att alla elever ska ha den bästa tänkbara utbildningen som finns att få.

Vi på utbildningsförvaltningen har vi gjort undersökningar för att ta reda på vad stadens lärare vill ha för typ av information på Pedagog Stockholm. Det starkaste önskemålet är att samla allt på ett ställe.

På Pedagog Stockholm hittar du flera praktiska funktioner. Varje vecka kan du läsa nya spännande reportage och artiklar om lärare och förskollärare i Stockholms stad. I kalendariet finner du föreläsningar, filmvisningar och kurser som du kan ta del av. I Kulan hittar du det kulturutbud som erbjuds din förskola och skola i Stockholm. Vi samlar rapporter och artiklar i Kunskapsbanken. I Programbanken kan du söka pedagogiska program för din undervisning och i vår egen filmkanal kan du se de hundratals filmer från förskolor och skolor. På Pedagog Stockholms blogg kan du följa över tjugofem bloggare som skriver om skola och utbildning.

Populära funktioner och länkar

Längst ned i sidfoten på alla sidor på Pedagog Stockholm hittar du genvägar till våra mest populära funktioner och verktyg.

Mejla gärna till oss på redaktionen pedagogstockholm@stockholm.se

Eva-Li Littorin
eva-li.littorin@stockholm.se

Helena Karlson
helena.karlson@stockholm.se

Pelle Mårtenson
pelle.martenson@stockholm.se

Senast uppdaterad 18 februari 2013